top of page
Logo definitief klein 800 x 800.png

Met plezier en zelfvertrouwen weer durven autorijden!

Rijangst komt vaker voor dan je denkt en kan verschillende oorzaken hebben. Misschien heb je een verkeersongeluk gehad en durf je nu niet meer in de auto te stappen. Of heb je jaren niet hoeven rijden omdat je partner altijd reed maar heb je nu ineens wel de noodzaak om weer zelf te kunnen rijden. Misschien zit je in een burn-out en wil je het autorijden, met begeleiding, weer oppakken om uiteindelijk weer ontspannen achter het stuur te kunnen zitten. Heb je moeite met bepaalde handelingen zoals bijvoorbeeld parkeren, snelweg rijden, tunnels, spoorwegen etc?

Je bent echt niet de enige.

Wat de oorzaak ook is, samen met jou kan ik een plan opzetten wat volledig op jouw wensen is afgestemd waardoor jij uiteindelijk zonder angst overal durft te autorijden. Je krijgt daarmee je vrijheid terug om te gaan en staan waar jij wilt!

 

Ik heb een auto met volledige dubbele bediening dus naast schakelen en remmen kan ik ook gas geven waardoor jij in alle rust kunt wennen aan opnieuw achter het stuur zitten. Jij bepaalt het tempo en ik ga pas verder als jij er klaar voor bent. Samen werken we stap voor stap naar jouw doel toe!

Je kunt contact met me opnemen via het contactformulier of bellen voor meer informatie. We kunnen dan een vrijblijvende intake inplannen waarbij we eerst kennismaken bij jou thuis of ergens anders mocht je dat willen.

De intake kost €90,-, duurt 1,5 uur en wanneer jij eraan toe bent zal ik je meenemen in de auto en een stukje gaan rijden. 

bottom of page