Logo definitief klein 800 x 800.png

Hoeveel rijlessen heb ik nodig?

Iedereen leert op zijn eigen manier en tempo en dat betekent dat de ene leerling klaar is voor het examen met 30 uur les en een ander heeft misschien wat meer nodig. Vergelijken met je vrienden heeft dus weinig zin want iedereen is uniek. 

Het CBR geeft momenteel aan dat je gemiddeld 39 uur les nodig hebt (volgens CBR onderzoek onder examenkandidaten in 2019) Ben je niet zo handig met de auto en heb je moeite met verkeerssituaties inschatten dan heb je automatisch meer lesuren nodig.

 

Tijdens een proefles kunnen we kijken hoe je met de auto overweg kan en kan ik een grove schatting geven van wat je nodig hebt. Dit is altijd een minimum aantal uren omdat ik niet in de toekomst kan kijken. Samen kijken we wat voor jou haalbaar is en ook hierin staat maatwerk voorop. Er zijn pakketten maar losse lessen afnemen kan ook. Mocht je uren overhouden dan betaal ik die aan jou terug.

 

Je kunt altijd vrijblijvend een proefles volgen. Deze duurt 90 minuten, kost €50,- en is gratis als je klant wordt. Ik haal je thuis op en na 90 minuten weet jij precies waar je aan toe bent. Ook leuk om iemand cadeau te doen voor een verjaardag bijvoorbeeld.