top of page
Logo definitief klein 800 x 800.png

Nieuws

8-12-2022: Tarieven voor 2023

Het CBR heeft onlangs de nieuwe tarieven bekend gemaakt voor 2023. Deze zijn met 3.1 procent gestegen. Rijschool EigenWijs op weg heeft ook last van de hoge inflatie en daarmee lopen de kosten extra op. We hebben besloten om bij de toetsen en examens slechts alleen de prijsverhoging van het CBR door te berekenen en de kosten voor het gebruik van de auto niet te verhogen.

Wel zijn we genoodzaakt om de lesprijs te verhogen. Deze gaat met €1 omhoog voor lessen in een pakket (was €52,- en gaat naar €53,-) De prijs van losse lessen gaat met €2,- omhoog naar €55,-. Hiermee kunnen we de inflatie voor een groot deel opvangen en blijft het bedrijf ook gezond zodat het toekomstbestendig is.

24-02-2021: Yes! Vanaf 3 maart starten de rijlessen weer!

Jaaaah! We mogen weer rijles en rijangstbegeleiding geven vanaf 3 maart. Na bijna 3 maanden stilstaan is het dan eindelijk weer zover!

We mogen onder strikte voorwaarden lesgeven en daarbij hoort in ieder geval een gezondheidscheck voorafgaand aan de les.

Er is sprake van een vertrouwensband tussen instructeur en leerling en om te voorkomen dat we over een paar weken misschien weer dicht moeten druk ik iedereen op het hart om eerlijk te zijn over je gezondheid. Ook al heb je lichte klachten en denk je, het valt allemaal wel mee, annuleer toch je les. In een gesloten ruimte op 10 cm afstand van elkaar is het extra oppassen en ik wil iedereen z.s.m. helpen aan het roze pasje maar daar heb ik jullie hulp hard bij nodig.

Het is nog even de vraag hoe het CBR de achterstanden (meer dan 600.000 examens) weg gaat werken maar de wachttijden voor nieuwe praktijk examens ligt momenteel op 20 weken. Mocht je dus dit jaar je rijbewijs nog willen halen, ga dan eerst je theorie examen inplannen en begin daarna met je praktijklessen. Zo voorkom je dat je praktijklessen extra vertraging oplopen. Meer info? Stuur een appje of bel me op 0648714496

22-12-2020: Tweede lockdown is een feit.

Inmiddels zit heel Nederland sinds vorige week in een tweede lockdown en zijn wij genoodzaakt om de rijschool te moeten sluiten aangezien we onder de niet-medische beroepen vallen. Hopelijk mogen we vanaf 20 januari 2021 weer lesgeven en daarbij krijgen de leerlingen die een examen hadden gepland voorrang op de andere leerlingen. Examens en toetsen die tijdens de lockdown stonden gepland kunnen kosteloos worden ingehaald en krijgen voorrang bij het CBR wanneer we kunnen reserveren. 

Voor iedereen hele fijne feestdagen en maak er, ondanks de maatregelen, samen en veilig iets moois van, dan zien we elkaar in 2021! Blijf gezond allemaal!

19-08-2020: Wachttijden CBR en reserveren theorie examens.

Door de corona maatregelen zijn er voor zowel theorie- als praktijkexamens langere wachttijden dan normaal ontstaan. Wil je beginnen met je rijopleiding? Zorg dan dat je eerst je theorie examen in plant op mijn.cbr.nl. Vul dit adres rechtstreeks in je browserbalk in en niet in google of andere zoekmachines. Er zijn sites actief die op die van het CBR lijken en jou een snelle examendatum beloven. Nadat je betaald hebt blijkt dat je helemaal niet zo snel op examen kunt en kun je alsnog achteraan aansluiten nadat je vaak flink meer betaald heb. Zeker zijn van een reservering? Gebruik altijd mijn.cbr.nl rechtstreeks in je browserbalk. 

18-06-2020:  Snel je rijbewijs halen? Zorg dat je je theorie haalt.

Doordat de wachttijden momenteel oplopen bij het CBR duurt het langer voordat je examen kunt doen. Om je rijopleiding zo kort mogelijk te laten duren is het handig als je je theorie al hebt voordat je met rijlessen begint. We kunnen dan bij het begin van je rijopleiding al examens inplannen. Zonder theoriecertificaat kunnen er geen examens ingepland worden. Hou hier rekening mee. Privé theorie is zowel online als bij jou thuis mogelijk. Stuur een mailtje/appje voor meer informatie.

bottom of page