top of page
Logo definitief klein 800 x 800.png

Missie 

Rijschool EigenWijs op weg staat voor meer dan het behalen van je rijbewijs. De focus ligt ook op de periode daarna waar je als bestuurder alleen in de auto zit en je ervaring gaat opdoen. Ik lever maatwerk in jouw rijlessen. Samen evalueren we iedere les de voortgang van jouw rijopleiding zodat je precies weet wanneer je er klaar voor bent om examen te doen. 

Heb je een rijbewijs maar heb je jaren niet meer gereden en ben je daardoor angstig geworden? Rijschool EigenWijs op weg geeft ook opfriscursussen en coaching.

Voor beide trajecten geldt: Jij staat centraal en bij Rijschool EigenWijs op weg hoef je dan ook niemand thuis te brengen tijdens jouw rijles/sessie. Op deze manier kun jij het maximale uit je lessen of sessies halen om daarna vol zelfvertrouwen en vooral met plezier (weer) de weg op te gaan.

 

Hiervoor gebruik ik de Rijopleiding In Stappen methode (RIS) Ik heb ervaring met rijangst, faalangst, ADHD, ADD en ASS. Ik geef les in de regio Almere en het Gooi. Les in het Engels is tevens mogelijk. Wil je meer weten over mij, kijk dan even bij Over mij.

bottom of page