top of page
Logo definitief klein 800 x 800.png

Reviews van klanten

Hieronder staan reviews van een aantal klanten die ik heb mogen helpen. Wil je ook een berichtje plaatsen? Dat kan door een mailtje te sturen.

 

  • Annemarie is een hele fijne rijinstructrice.  Het gaat natuurlijk om het autorijden maar je kunt tijdens de les ook leuk met haar praten. Ze is geduldig en snapt wanneer je ergens vastloopt. De RIS-methode die ze gebruikt is ook erg makkelijk en overzichtelijk. Annemarie heeft een bepaalde planning maar ze is absoluut niet overhaast. Als je een probleem hebt tijdens het rijden doet ze er alles aan om dat te begrijpen en dan ga je samen met haar aan de slag om die problemen te verhelpen. Ik zou Annemarie zeker aanraden! 21-6-2020 - Max, Blaricum. Type: Rijbewijs halen.

 

  • Heel prettige ontspannen instructrice. "Na jaren hebben te vermeden binnen korte tijd weer helemaal terug in de auto mbv. de rijles. Relaxte begripvolle instructrice."  15-3-2020 - Anoniem, Anoniem. Type: Rijangst overwinnen.

 

  • Leuke en leerzame lessen, gezelligheid achter het stuur met Annemarie. "Ondanks gezeik met het CBR rondom gezondheidsverklaring haalt/haalde Annemarie het beste uit al mijn lessen. Ze is rustig en begrijpt dat iedereen een andere leerweg heeft. Rustige sfeer in de auto. Erg fijne leservaring." 8-3-2020 - Jeroen, Almere -  Type: Rijbewijs halen.

 

  • Een goede rijschool met een fijne manier van lesgeven. "Eerste dag begonnen met veel angst en stress om weer in de auto te stappen. Dankzij de rustige en geduldige uitleg van  Annemarie nu weer zover dat ik weer zelfstandig de auto in durf en ga."  7-2-2020 - Marjolein, Loosdrecht. Type: Rijangst overwinnen.

 

  • Top opgevangen na overstap andere rijschool en nu in één keer geslaagd! "Fijn vervolg van mijn opleiding gehad bij Annemarie. Ze neemt zeker de tijd om je verder te helpen en verbeteren. Met dank aan Annemarie haar leerzame lessen in één keer geslaagd."  13-1-2020 - Isabel, Eemnes. Type: Rijbewijs halen.

bottom of page